Monday, July 14, 2008

Aidilfitri Dah dekat



Selamat hari raya.. hari untuk kita bersuka ria,setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini... mintak mak, kuih sepotong, saya mau makan kerna perut kosong....aduhhhhhhh... syokkk nya kalu lagu raya ni berkumandang... saya dah start reheasel nak raya ni... persiapan seperti memasang lelagu raya sdang rancak di jalankan.... menarik kan... bagi makcik-makcik kat kampung pastinya dah ready nak jemur tepung.. nak jemur gula.. ye la nak start mengayak nak buat kuih dan bebiskut raya..sesiapa yang plan nak buat samprit, jemput saya datang kerumah raya ni yer....... bayangkan jap lagi ada la mercun start jual kat pasar ramadhan.. alamak cakap pasal ramadhan.. teringat air cincau.. sirap selasih.... alalahai.... ada plak terubuk bakar ngan ayam golekk.. phewwwww.....yang giler shopping ni dah start la gi carik kain nak buat baju atau langsir..... oopppsss... cakap pasal langsir.. saya dah start buka tempahan untuk menjahit langsir raya... so sesiapa yang berminat sila hubungi saya di talian 013-2355915 okay... tempahan awal akan menjamin kesempurnaan ruang interior anda.... harap2 tahun ni saya berjaya la memujuk mak saya untuk masak bagi rumah terbuka seperti tahun-tahun sudah... kalu plan ni on, saya jemput la anda-anda semua datang open house tahun ni.. (kat rumah baru kami di Bandar kinrara)....

4 comments:

yantz-yeem said...

eh bob ko duk kat bndr kinrara kat BK berapa?wah dah dekat ar ngan aku...apsal aku x penah jumpe ko?ko jahit langsir ke?camnie aku uph ko je la tolong jahit langsir umh aku

deandaud said...

bandar kinrara bk 5.. baru jek pindah..blom round2 langsung kawasan tu,nak jumpa camne? ekekeke...

Dainel said...

dean... dean... xberubah²... xsabar² nak raya... lg sebulan pose start... jgn lupe dean... mcm biasa... kita akan kumandangkan LAGU RAYA pada pg hari PUASA YG PERTAMA.... kekekekekeke

Hidemichimomotani said...

Sorry aku tak dapat dtg open house ko kat kinrara...kita jauh beribu batu.
Anyway aku dah tagged ko. Kalau buka blog leh tgk soalan2nya kat posting 20 oct. chiow!